Regional

Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat en la principal fira d’Holanda

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat l’assistència d’una àmplia representació de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en el principal certamen del sector que se celebra a Holanda, la fira ‘Vakantiebeurs’, a Utrecht.

Així, des del dimecres i fins a diumenge que ve, 15 de gener, la destinació Comunitat Valenciana participarà en aquesta important fira per a professionals del turisme, a través de l’estand de Turespaña, amb quatre mostradors.

En aquesta edició, l’espai Comunitat Valenciana comptarà amb les marques turístiques de València Turisme, Costa Blanca, Benidorm i Turisme València, així com la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, la destinació Orpesa i diversos empresaris representants de l’oferta hotelera i empreses receptives.

En l’edició de l’any 2016, la fira ‘Vakantiebeurs’ va rebre un total de 121.573 visitants, dels quals un 64% va confirmar haver-se inspirat per a les seues vacances en l’oferta present en aquest certamen.

Mercat holandés a la Comunitat Valenciana

Holanda és el sisé emissor internacional de major volum per a la Comunitat Valenciana, després del Regne Unit, França, països nòrdics, Alemanya i Itàlia. En 2016, fins a novembre, la Comunitat va rebre 429.784 turistes holandesos, A més, aquests turistes han gastat 482 milions d’euros en els seus viatges a la Comunitat, un 10,8% més que l’any anterior.