Alicante

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn fins a les 3 hores dissabte de Carnestoltes

TRAM Metropolità d’Alacant oferirà dissabte que ve dia 6 servei especial nocturn fins a les 3 hores per a facilitar els massius desplaçaments que es preveuen per la capital amb motiu de les desfilades i festes de Carnestoltes.

Carnaval_TRAMLes línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a aquestes festes puguen tornar als seus llars amb comoditat i rapidesa sense haver de conduir els seus vehicles privats.

Aquest servei especial forma part de les noves iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servei que presta el TRAM d’Alacant, entre en les quals es contempla incrementar els serveis nocturns de tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.

En total, seran 41 tramvies els que connectaran el centre de la capital amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Estels-San Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferirà, ja que tindrà 16 circulacions, huit per cada sentit. D’Estels partirà el primer servei especial a les 22:08 hores i l’últim a les 1:45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22:38 hores i l’últim a les 2:16 hores.

La Línia 3 (Estels-El Campello) oferirà huit trajectes d’anada i sis de tornada, catorze en total. El primer eixirà d’Estels a les 23:53 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 2:53 hores. De tornada, el primer partirà del Campello a les 21:15 hores i l’últim serà a les 0:15 hores.

Entre aquests combois es trobaran les tres últimes circulacions que parteixen de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en Poble Espanyol, i que el dissabte continuaran el seu marxa fins a Estels amb parada facultativa en tots els baixadors, com fa la L-3.

La Línia 4 (Estels-Plaza La Corunya) posarà en marxa onze combois, cinc unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23:05 hores des d’Estels i l’últim a les 1:35 hores. Des de plaça de la Corunya hi haurà sis circulacions, la primera a les 23:02 hores i l’última a les 2:06 hores.

Cal ressenyar que els serveis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.es