Local

El regidor i candidat de Compromís pel Campello, Benjamí Soler, va exigir a l’alcalde J. Berenguer que fera dimitir a l’excalde i regidor del PP Juan R. Varó y explicació pública de les raons que el porten a mantindre en l’equip de govern a la regidora de DECIDO

L’alcalde, Marita Carratalà i el desgovern del Campello

DSC_0179El regidor i candidat de Compromís, Benjamí Soler, exigeix a l’alcalde, Juan José Berenguer, una explicació pública de les raons que el porten a mantindre en l’equip de govern a la regidora de DECIDO Marita Carratalá després de la seua actitud al Ple de l’Ajuntament, en què a pesar que forma part del mateix equip que l’alcalde, i per això cobra 45.000 € a l’any, és capaç de presentar propostes diferents a les acordades al si de l’equip i deixar en minoria a l’alcalde i al seu partit. Soler recorda que el pacte PP-DECIDO es va fer, segons l’alcalde, perquè buscava estabilitat i poder traure endavant les seues propostes.

Per a Soler és evident que el PP que dirigeix Berenguer a l’Ajuntament està en desbandada, i que no exerceix l’autoritat davant els seus regidors, ja que alguns tampoc fan acte de presència en votacions significatives, el que li resta força per a exigir responsabilitat i respecte al pacte a la sòcia de govern.

D’altra banda, Soler reclama a l’alcalde una major reflexió a l’hora d’incloure temes en l’ordre del dia del Ple, a fi de no deteriorar la imatge de l’Ajuntament. Per tot això, li recomana que, si no està en condicions d’exercir les seues responsabilitats d’alcalde, que done pas a una altra gent que estiga en condicions d’oferir propostes i consens majoritaris.

Un alcalde sense autoritat i una legislatura grisa

El regidor i candidat de Compromís pel Campello, Benjamí Soler, va exigir a l’alcalde J. Berenguer que fera dimitir a l’excalde i regidor del PP Juan R. Varó, que s’encontra en fase de judici acusat de prevaricació i en el qual el fiscal sosté una petició de 9 anys d’inhabilitació. Soler, que va realitzar aquesta petició al Ple de l’Ajuntament, responsabilitza l’actual alcalde de deixar passar el temps sense cap actuació per la seua part, amb una actitud de tolerància cap a les pràctiques poc edificants del Sr. Varó, i posant en evidència una certa complicitat, ja que Berenguer exercia de primer tinent d’alcalde en el moment dels fets que ara es jutgen.

Per altra banda, a Soler no li sorprèn l’actitud de l’alcalde Berenguer en aquesta qüestió, ja que la legislatura que ara s’acaba pareix un quadre de tons grisos foscos, en què amb grans trets es dibuixen la mala gestió, la ineficàcia, les ombres i sospites davant les obres més cridaneres tantes vegades anunciades però mai acabades.