Local

Compromís pel Campello inicía el procés d’elecció dels candidats/es, en eleccións primaries a la ciutadanía.

En Compromís pel Campello ja em cobert el plaç de presentació de candidats/es a la llista Municipal

41435El termini va culminar el día 19 de desembre, i fins al 28 era el temps de recollida d’avals per poder ser candidat/a. Una vegada complits aquestos plaços, s’obri un periode de campanya dels candidats/es per explicar les raóns per les que es presenten que finalitza el 30 de gener.

Els díes 28,29 i 30 de Gener es podrá votar per internet. El 31 la votació será presencial en la urna aquells/es que no ho façen per internet.

Per poder votar s’ha iniciat un periode de inscripció de tota persona ciutada/a empadronat al Campello que vullga ejercir aquest dret, i que trobará tota informació a coaliciocompromis, o primariescompromis. El periode d’inscripció acaba el 21 de Gener.

Tu podrás decidir quí encapçala la llista de Compromís pel Campello. I també el lloc que ocuparan la resta de candidats/es.

Per encapçalar la llista s’han presentat un candidat Benjamí Soler,i una candidata Noemí Soto.
Per a la resta de la llista:els candidats/es son, Cintia Alavés, Mario Alberola,Victor Boix,Alfred Botella,Ramón Calvo, Antoni Calvo, Emili J. Carratalá,Jaume Fornés,Patricia Giner,M.Trinidad Giner,David Guiralt,Janna M. Koolman,Alberto Limonchi,Josep A. Martinez,JuanVi Palomares,David Ramirez,Basilio Remigio,J.Vicent Salvá,Noemí Soto,Carlos Tomás.