Local

Compromís pel Campello demana a l’alcalde que destituïsca al regidor Juan Ramón Varó

Amb aquesta actuació, el PP demostra que cada vegada que diuen que ells treballen per a combatre la corrupció i que estan al servei de la justícia, el que estan fent és propaganda en lloc d’assumir les seues responsabilitats.

2010-08-08_IMG_2010-08-01_00.46.11__D2101ALACANTI.jpgCompromís pel Campello considera que no es pot tolerar que una persona, com és el cas de l’excalde J.Ramón Varó, que s’enfronta a una petició fiscal de 9 anys d’inhabilitació acusat de prevaricació, continue “exercint” de regidor en l’Ajuntament i, com a conseqüència, ostente el càrrec de diputat provincial, a pesar que ha deixat les competències, per les quals estava cobrant un mínim de 65.000€ a l’any, més les dietes per assistència que li paga l’Ajuntament del Campello.

Compromís pel Campello, que ja havia demanat la dimissió del Sr. Varó quan va ser imputat, considera una falta d’ètica i de decència política mantindre en els càrrecs al Sr. Varó. Aquesta actitud és un insult total a les institucions democràtiques i al Campello, que denigra sense cap escrúpol, i que és responsabilitat de l’actual alcalde, el Sr. Berenguer, per no actuar de forma contundent en defensa de la Institució i que es manté al marge per interessos interns del seu partit.